دکتر وحید موحدی راد در گفتگو با تمدن کرمانشاه ، عنوان کرد : افرادی به لحاظ روانی در سلامت کامل هستند ظرفیتهای مثبت بسیاری در آنها دیده میشود و دائما در حال کمک کردن به دیگران هستند.
وی در ادامه با بیان اینکه شادی فردی با نشاط اجتماعی دو مقوله متفاوت با یکدیگر می باشند تصریح کرد : یکی از علل گسترش افسردگیها و ناشادیها در جامعه امروز، نداشتن شناخت نظری درست از احساس شادی است.
دکتر موحدی با بیان اینکه در عزاداریها نیز نشاط اجتماعی دیده میشود، افزود: در عزاداریها نشاط فردی وجود ندارد اما به دلیل کمک کردن و یک پارچه شدن همه بستگان این مراسم با نوعی نشاط و شور اجتماعی همراه است.
مدیر خانه روانشناسان و مشاوران شهرستان صحنه با بیان اینکه نشاط اجتماعی بر خلاف نشاط فردی بیشتر در افراد با تجربه دیده میشود گفت:نشاط اجتماعی ، رسالت و حرکت به سمت ارزشهای اجتماعی می باشد به عنوان مثال یک فرد بذله گو با سخنان خود می تواند در یک جمع شادی ایجاد کند ولی این نشاط کاذب می باشد و نمیتوان آن را از مصادیق نشاط اجتماعی دانست.
این مدرس دانشگاه با اشاره به اینکه اگر حس کمک کردن در جامعه ما وجود نداشته باشد نشاط اجتماعی نیز وجود نخواهد داشت، ادامه داد: کمک کردن باید با ارزش همراه شود تا مقدمه ساز نشاط اجتماعی باشد؛ زمانی کمک به هم نوع ارزشمند است که انسان در ازای انجام آن در خواستی نداشته باشد و حتی در مواجه با بر خوردهای سرد دیگران به کمک رسانی خود ادامه دهد؛ چنین فردی بالاترین سطح نشاط اجتماعی را دارد زیرا کمک کردن از ارزشهای وجودی او است.
این محقق حوزه روانشناسی اظهار کرد: لازمه نشاط اجتماعی سلامت روان نیست، بلکه بزرگترین عاملی که باعث میشود سلامت روان در جامعه و افراد آن ایجاد شود نشاط اجتماعی است و جامعه ای سالم است که نشاط اجتماعی داشته باشد