تمدن کرمانشاه19:58 - 1404/02/11

تور گردشگری خوراک ویژه گیاهان بهاری برای دانشجویان بین الملل استان کرمانشاه در صحنه برگزار شد

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه گفت: تور گردشگری خوراک ویژه گیاهان و خوراک‌های بهاری برای دانشجویان بین الملل استان در روستای گردشگرپذیر کرتویج واقع در بخش دینور شهرستان صحنه برگزار شد.

به گزارش تمدن کرمانشاه ،ایمان درخشی در حاشیه برگزاری این تور، با اشاره به گستردگی ظرفیت‌های گردشگری خوراک در کرمانشاه، اظهار کرد: کرمانشاه به عنوان سی و هفتمین شهر خلاق خوراک در دنیا در حوزه گردشگری خوراک ظرفیت‌های بی نظیری دارد که یکی از این ظرفیت‌ها در حوزه گیاهان و خوراک‌های بهاری است. 

وی افزود: کرمانشاه استانی است که به دلیل موقعیت جغرافیایی و شرایط توپوگرافی خاص خود هرساله در فصل بهار در کوه‌ها و دشت‌های آن گیاهان بهاری متنوع و بسیار زیادی رشد می‌کنند که بخشی از این گیاهان از قدیم الایام به شکل خوراک وارد سفره مردمان ما شده‌ است. 

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه تصریح کرد: این موضوع باعث شده که ما در حوزه گردشگری خوراک در فصل بهار تنوع بسیار بالایی داشته باشیم، به همین دلیل طی سالهای گذشته تلاش شده تا این ظرفیت را به گردشگران داخلی و خارجی معرفی کنیم. 

وی یادآورشد: به همین دلیل برگزاری تورهای گردشگری خوراک با موضوع گیاهان و خوراک‌های بهاری را در سالهای اخیر در دستور کار قرار داده‌ایم که سال گذشته با حضور اصحاب رسانه و راهنمایان و تورلیدرهای گردشگری در دالاهو برگزار شد. 

برگزاری تور گردشگری خوراک برای دانشجویان خارجی دانشگاه‌های کرمانشاه

درخشی با بیان اینکه امسال این برنامه برای دانشجویان بین الملل دانشگاه‌های استان برگزار شده، عنوان کرد: در این برنامه حدود ۳۵ دانشجوی بین‌الملل از دانشگاه‌های رازی و علوم پزشکی کرمانشاه حضور داشتند. 

وی تاکید کرد: این دانشجویان از کشورهای نیجریه، عراق، سوریه، افغانستان و پاکستان بودند و امیدواریم پس ازپایان تحصیلات و بازگشت به کشورشان، سفیری برای معرفی فرهنگ و گردشگری خوراک کرمانشاه باشند. 

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه اضافه کرد: تور گردشگری خوراک ویژه گیاهان و خوراک‌های بهاری برای دانشجویان بین الملل استان در روستای گردشگرپذیر کرتویج واقع در بخش دینور شهرستان صحنه برگزار شد. 

وی با بیان اینکه این تور یک روزه بود، گفت: در این تور گردشگری خوراک، دانشجویان بین الملل استان با گیاهان بهاری استان همچون شنگ، پاغازه، کنگر، ریواس، ونوشک، کلانه و ... و انواع خوراک‌ها، آش‌ها، نان‌ها و ترشی‌هایی که با آنها درست می‌شود، آشنا شدند.